Förutom att dokumentera och skapa med min kamera tycker jag om att skriva. Här kommer ni hitta berättelser om mina fotografering, lite ur min vardag och även små tips.

Härlig helg!

Nu när tiderna är helt upp och ner och allt känns märkligt gäller det att fylla dagarna med guldkorn. Det har jag tagit fasta på denna helg och jag känner mig på topp nu inför kommande arbetsveckan. Planerna för påsken kommer se lite annorlunda ut mot tidigare påskar, men det kommer bli bra ändå. Det ska städas på tomten, grävas rabatter, förbereda växthus, ja det finns som ni förstår en hel del att hugga in på och förgylla dagarna med. Igår hade jag besök av en vacker blivande mamma, hennes glow, jag säger bara WOW! Har inte hunnit redigera ännu men här kommer en snabbfotad sneakpeak ….

Envishet, kan det vara bra?

Ibland så tror jag faktiskt att det är mycket bra, ibland är det mindre bra. När det handlar om min envishet att få till den här sidan tror jag visst bestämt att det börjar löna sig. En av mina deviser är just nu väldigt hjälpsamt, “Även den som går sakta kommer framåt” Precis så är det och även om det känns tröstlöst mellan varven för en som vill att allt ska gå med blixtens hastighet så varje liten stund jag sitter så kommer jag närmare mitt mål med en hemsida som motsvarar precis det jag vill ha. Nu har jag ägnat mig en halvtimme åt min hemsida och en halvtimme åt redigering, nu är det dags för lite slappa innan sängen kallar.

Magisk barnfotografering

På gång….

Alltid lika spännande att skapa något nytt, eller kanske inte enbart spännande, en hel del irritation väcks, jag vet hur vill ha det men inte hur jag ska få det. Tur jag är envis och lever efter devisen ”stor tjej, kan själv” Så jag kämpar på och snart kan jag klappa mig på bröstet och ropa ut att min nya hemsida är klar.

Rockabilly bröllop bröllopsfotograf
Önskar er en fin och kärleksfull tisdag

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!